Tip de redactie

Redactie De Woudklank
E-mail: wou@ndcmediagroep.nl

Froukje van Ommen
Fokke Wester

 

Adres
Sixmastraat 15, 8932 PA Leeuwarden
Postbus 394, 8901 BD Leeuwarden

Goede nieuwstip? Laat het de redactie weten!
Mail de redactie rechtstreeks of maak gebruik van onderstaand formulier. Naam, telefoonnummer, mailadres zijn verplichte velden om redactie gelegenheid te kunnen bieden contact op te nemen om aanvullende vragen te kunnen stellen of om de tip te controleren. Indien u foto’s of andere bestanden wilt meesturen dient u gebruik te maken van het mailadres van de redactie.

Onderwerp *

Tekst *

Naam *

Telefoonnummer *

Mailadres *

captcha

Vul code in *

* = verplicht onderdeel

In het geval van ingezonden mededelingen, brieven, foto’s en overige beeldmateriaal dient het auteursrecht bij de inzender te berusten. De inzender vrijwaart NDC mediagroep bv voor claims van rechthebbende indien ten onrechte auteursrechtelijk beschermde werken zonder toestemming van de rechthebbende wordt ingezonden. Foto’s zonder vermelding van de maker/fotograaf worden door NDC mediagroep niet geplaatst.

Nieuwsgebied De Woudklank
De redactie van De Woudklank volgt het nieuws in de plaatsen Appelscha, Bakkeveen, Beetsterzwaag, Donkerbroek, Elsloo, Fochteloo, Frieschepalen, Gorredijk, Haule, Haulerwijk, Hemrik, Hoornsterzwaag, Jonkerslan, Jubbega, Langedijke, Langezwaag, Lippenhuizen, Luxwoude, Makkinga, Nij Beets, Nijeberkoop, Oldeberkoop,  Olterterp, Oosterwolde, Ravenswoud, Siegerswoude, Terwispel, Tijnje, Ureterp, Waskemeer en Wijnjewoude.

Blijf overal op de hoogte Volg De Woudklank via:

Adverteren bij De Woudklank ?

Bekijk hier de opties