Zanger Rinus gaat met een bakfiets naar Tirol.
Zanger Rinus gaat met een bakfiets naar Tirol.

Zanger Rinus zoekt hulp bij videoclip

DRACHTEN Het herstel van zanger Rinus uit Drachten duurt langer dan verwacht. Onlangs raakte hij gewond bij een auto-ongeluk. Voor die tijd nam hij de EK-hit ‘We are de sjampions’ op. Nu blijkt echter dat hij niet voldoende hersteld is om de bijbehorende videoclip te maken. Rinus roept zijn fans dan ook op om hem te hulp te schieten.

De fans mogen zelf een videoclip maken bij het EK-nummer van de zanger. Op het YouTube kanaal van Rinus is de muziekband en een uitleg te vinden. Inzendingen kunnen tot 9 juni geplaatst worden op YouTube, wel een link doorsturen naar de zanger. Hij zal ze dan beoordelen. Van de leukste inzendingen wordt een compilatie gemaakt en dat wordt dan de officiële videoclip.

Rinus heeft tot zijn spijt alle optredens voor de komende twee weken af moeten zeggen.
“Rinus baalt heel erg, maar we hebben dus alle optredens tot en met 15 juni ook moeten afzeggen. De artsen willen dat de zanger eerst volledig hersteld is alvorens hij weer het podium op gaat”, aldus manager Dennis Franke van Easybookings. Zanger Rinus had zich erg verheugd op de optredens voor komend weekend waarvoor hij het hele land door zou rijden en zelfs zou afsluiten in België.

Artikel geplaatst door Renske Woudstra op 1-06-12 12:30.


Reageren via de website is niet meer mogelijk. Meediscussiëren wel! Ga daarvoor naar onze Twitter- of Facebookpagina!

Actueel nieuws

Blijf overal op de hoogte Volg De Woudklank via:
Advertentie
advertentie
Advertentie